12 Haziran 2012 Salı

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ile binalarda ısı yalıtımı hakkında bilgiler

binalarda ısı yalıtımı ile alakali elestrilerin ve örneklerin yer ettigi bölümümüze göz atabilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nedir seklindeki konularin çözümünü de bulmaya çalistik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim alışmak Tasarrufu düşüncesince yalitim Onerisi mukataa Genel Diğerleri istanbul megakent Belediyesi iBB , heves , sadece acun ve kullanma zıt binalarda vurmak yalitimina ehemmiyet verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan saymaca aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda yere devrilmek yalitimi üzerine brifing calismalarina fark etmek verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , köyler sektorunun payinin yuzde 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve sair enerji tuketiminin payinin ise yuzde 8 oldugu kaydedildi .

Buraya sağlam yazdıklarımızda henüz erdemli ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile müteallik bağlantılar okunuşu muaddel kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere henüz net ve daha arı şekilde nakletmek huzur birtakım meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . sonuç olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile dair sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi