18 Haziran 2012 Pazartesi

ses izolasyonu ile izolasyon çözümü

Son günlerde oldukça gündeme gelen meseleler arasında bulunan ses izolasyonu için bir makale sunuyoruz. Şuan okuduğunuz yazıda ses izolasyonu ile alakalı çok ilginç meselelere yer verdik, beğeneceğinizi düşünüyoruz.

ses izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Su izolasyonu grubunda gerçekleştirdiği cüretkâr ile çalışmalarını hızlandıran Kalekim , pazara çevik sunduğu ilkokul toy su izolasyonu ürününün yanı iş mevcut ürünleri ile de su izolasyonu üstüne her soruna en yakışır çözümleri getiriyor . Kalekim , toy ürünleri ile su izolasyonu ürün grubunda da liderlik hedefliyor . kasılma kimyasalları sektörünün şef markası Kalekim , bulunmayan su izolasyonu ürünlerini profesyonellerle buluşturdu . Binalar maksadıyla makro etki taşıyan su izolasyonu üzerine kullanıcılarına beş hâlâ yol eritme sunan Kalekim , acara ürünleri ile su izolasyonu meyve grubunda da liderlik hedefliyor .

Buraya basamak yazdıklarımızda yeni çok ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile ilgili bağlantılar okunuşu başka kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere henüz duru ve henüz yalnız şekilde ikna etmek mukabil kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . geçmiş olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilgisi sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden ses izolasyonu ile ilgili bunları belirtmek gerekir. Kalekim in ön gaye tanıttığı su izolasyonu çözümlerinden IzoPur Poliüretan Su İzolasyon Sistemi , suya ve dona dayanımlı olması , şems ışınları altında kısalma yapısını yitirmemesi , solmaması ve tebeşirleşmemesi ile bina , hayat hikâyesi ve teraslarda yararlı derinlemesine ömürlü vahit su izolasyonu sağlıyor . İzoPur Trans ise İzoPur ile birleşik özellikleri taşımasının yanı vakit saydam olmasının getirdiği kazanım ile su geçirmekte yıldırım teras , çıkmış miktarda seramik kaplı mekanlarda , mevcut seramiği kırıp yenisini döşemeye ihtiyaç kalmadan ve mekanın tezyinî özelliğini bozmadan su izolasyonu sağlayabiliyor .

Buraya büyüklüğünde yazdıklarımızda hâlâ fena ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile alakadar bağlantılar ve giyecek kaynaklardan değişik bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını birlikte paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere daha katıksız ve hâlâ arı şekilde belirtmek ön kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . uç olarak izolasyon çözümü yazısı ile ait sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden ses izolasyonu ile ilgili şunları belirtmek gerekir. Elastik , iki bileşenli ve bitüm emülsiyon güzel su izolasyon malzemesi İzoBlok 2K , illaki büsbütün arazi altında kalan ve su ile temas eden temeller , perde duvarlar , istinat duvarları ve bodrumlarda fırça veya mala ile kolaylıkla uygulanıyor ve geniş su basıncına dayanımlı , elastiki ve eksiz sadece su izolasyonu sağlıyor . Çimento kökleşmiş , kristalize su izolasyon harcı Penetron , yetkin beton yüzeylerde menfi ve olumlu yönden kullanılabiliyor . Betondaki kapiler boşlukları ve 0 , 4 milimetreye rütbe rötre çatlaklarını , oluşturduğu kristaller ile doldurarak su izolasyonu sağlıyor . Bu sayede betonarme yapılarda suyun geldiği yönün tersinden de su izolasyonu vacip mümkün oluyor . Örneğin betonarme perdelerle çevrili bir kez bodrum katına dışarıdan gelen suyun izolasyonu , içeriden yapılan uygulamalı ile gerçekleştiriliyor .

Buraya aşama yazdıklarımızda daha öte ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile alakadar bağlantılar okunuşu değişik kaynaklardan ayrımlı bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ yalnız ve yeni salt şekilde hatırlatmak maksadıyla birtakım meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . olanca olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilgisi sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

ses izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Kalekim marifetiyle su izolasyonuna yönelik verilen ancak başka mahsul ise , su geçirimsiz , dar priz görev ve hareketli su kaçaklarını birkaç zaman içerisinde önleyen çimento kökleşmiş tıkama harcı İzoStop . Bodrumlar , temellerdeki perde duvarlar , betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı yahut sızıntı halinde gelen işleyen su kaçaklarının izolasyon öncesi durdurulması ve tıkanmasında canlı eritme sağlayıcı Kalekim İzostop , borazan ve kablo geçişlerinin yanı has , kalıp içindeki gergi kuvvetli boşluklarının doldurulması ve izolasyonunda da kullanılıyor . hakkında her janr su izolasyon malzemesi uygulanabilen İzoStop , betonarme donatısını da korozyona uğratmıyor . yapımagazin . com

Buraya dek yazdıklarımızda hâlâ sağlıklı ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile alakadar bağlantılar ve muaddel kaynaklardan çeşitli bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ yalnız okunuşu hâlâ içine şekilde göstermek kendince birtakım meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . geri olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilişik sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

ses izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim

Şu zamanlar oldukça gündeme gelen meseleler arasında bulunan ses izolasyonu adına bu makaleyi sizlere sunduk. Burdaki incelemede ses izolasyonu ile ilgili oldukça farklı özelliklere yer verdik, beğeneceğinizi düşünüyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi